Even voorstellen

Aangenaam: uw partner in advies en begeleiding.

Jan Timmermans, horeca-adviseur

Jan is naar eigen zeggen ‘ opgegroeid op het randje onder de bar’. Als zoon van ouders met een horecabedrijf raakt Jan van jongs af aan bekend met de horeca. In 1995 neemt hij het café met feestzaal en cafetaria van zijn ouders over. Vanaf dat moment weet hij zeker dat het horecavak hem geweldig ligt.

Na het café runt Jan samen met zijn vrouw een brasserie. Als beide zaken na een succesvolle periode verkocht worden, vindt Jan het een uitdaging om adviserend bezig te zijn in de horeca. Zijn eigen adviesbureau is dan een feit.

Jan kent dus het klappen van de zweep van zowel de horecavloer als het horeca-adviesvak. Hij heeft goede contacten met leveranciers. Via zijn tussenpersonen spreekt hij veel ondernemers. Ook heeft Jan contact met een aantal horecamakelaars. Samen bespreken ze de mogelijke aankoop van een pand en doorlopen ze de stappen die nodig zijn om een nieuwe onderneming in dat pand te laten starten. Kortom, een groot netwerk dat altijd goed van pas komt.

Jan is cijfermatig ingesteld. Hij werkt het liefst vanuit een prognose en zorgt vanuit de cijfers voor grip op de onderneming. Daarbij verliest hij nooit de ondernemer uit het oog.Uw partner in advies

 •    U wilt een gezonde bedrijfsvoering voor uw bedrijf? Ik begeleid u daarbij en geef u deskundig advies.
 •    U heeft advies nodig bij belangrijke beslissingen?  Ik bespreek en berekenen samen met u de mogelijkheden.

   

 •    U wilt weten of u de juiste marges haalt? Of u uw brutomarge kunt verbeteren? Ik houd bij u een kritische spiegel voor, zodat uw rendement optimaal is.

   

 •    U zoekt ondersteuning voor uw administratie en boekhouding? Of geeft u die taken zelfs liever volledig uit handen? Wij nemen ze van u over. Uw financiële resultaten bespreken wij maandelijks met u in heldere taal.

   

 •    U hebt plannen een eigen bedrijf te starten? Samen met u bespreek ik hoe u uw wensen en ideeën waar kunt maken. Ik help u bij het schrijven van uw ondernemingsplan. Want dat is de start van een droom die werkelijkheid wordt.

"Ondernemen is topsport en ik ben graag uw coach!"

Mijn doel is effectief ondernemerschap. Zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!  Ik spreek de taal van de ondernemer en weet wat er leeft in het bedrijfsleven . Persoonlijk en betrokken zakelijk advies. Eerlijke en deskundige begeleiding. Dat is waar ik voor sta !

Ondernemen is topsport en ik ben graag uw coach! Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op of neem een kijkje in het aanbod

Jan Timmermans – zakelijk adviseur

Jan Timmermans

Uw adviseur

Ontmoet uw adviseur

Wat onze klanten te zeggen hebben

Wat onze klanten te zeggen hebben